Kádár János, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának első titkára fogadja Gaston Plissonniert, a Francia Kommunista Párt Központi Bizottságának titkárát a Központi Bizottság székházában. Középen Horn Gyula, az MSZMP KB Külügyi Osztályának munkatársa.
Horn Gyula külügyminiszter, a kongresszus levezető elnöke beszél a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) XIV. kongresszusán a Budapesti Kongresszusi Központban, amelynek küldöttei ezen a napon nagy szavazattöbbséggel kimondták a Magyar Szocialista Párt (MSZP) megalakulását.
Horn Gyula volt magyar külügyminiszter és Alois Mock volt osztrák külügyminiszter azt az MTI-fotót tartja, amelyen a vasfüggöny lebontását szimbolizáló aktus látható. A 15. évforduló alkalmából a St. Margarethen és Fertőrákos közötti emlékhelyen rendeztek ünnepséget.
Horn Gyula, az MSZP elnöke az 1994. évi országgyűlési választások második fordulója után, a párt Köztársaság téri székházában.
Horn Gyula volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Poul Nyrup Rasmussen volt dán miniszterelnök, a Magyar Szocialista Párt tisztújtó kongresszusán, a Hungexpo B pavilonjában.
Orbán Viktor és Horn Gyula volt kormányfő kezet fog aktuális politikai kérdésekről tartott megbeszélésük előtt a Parlamentben.
Horn Gyula volt magyar miniszterelnök, Christian FÜHRER lipcsei lelkész, és Bärbel Bohley német emberjogi aktivista (j.2.) miután átvette a politika kategóriában elnyert Arany Jérce-díjat Angela Merkel-től, a Német Kereszténydemokrata Unió, a CDU elnökétől szeptember 22-én. Horn a vasfüggyöny 1989-es megnyitása miatt kapta az elismerést.
A február 16-án készült felvételen Horn Gyula volt szocialista miniszterelnök beszél, amikor az MSZP lakossági fórumot tartott  a XXIII. kerületben a Táncsics Művelődési Házban.
Horn Gyula, az MSZP volt elnöke, volt miniszterelnök 75. születésnapján beszédet mond a Magyar Nemzeti Galériában, amikor  ünnepséget rendeznek magas rangú külföldi vendégek, kormánytagok, képviselők, a magyar kulturális, köz- és üzleti élet jeles személyiségei részvételével.
Egy résztvevő mécsest helyez  a gyertyafényes demonstráción, amit a miskolci szocialisták a helyi Fidesz-iroda előtt tartanak. A megmozdulást Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselő Horn Gyula volt kormányfővel, valamint az elhunyt pécsi polgármesterrel, Toller Lászlóval kapcsolatos kijelentései miatt szervezte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei MSZP.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki