Szappanbuborék napnyugtakor az Ipanema strandon Rio de Janeiróban Október 13-án.
Ibrahim Wafula és Dedán Ireri amputált lábú focisták edzése a kenyai nemzeti amputált labdarúgó-válogatott előtt Nairobiban.
 Az első hó borítja be a Fuji hegyet az idei szezonban Október 16-án Japánban.
Az 56 éves szíriai kurd Kiymet Ergun a győzelem V-jelét mutatja a török-szíriai határ török oldalán fekvő Surucban, a háttérben az Iszlám Állam szélsőséges iszlamista szervezet ellen harcoló nemzetközi koalíció légicsapást mér a dzsihadisták állására a határ túloldalán fekvő Kobani kurd városban 2014. október 13-án.
Szíriai kurd menekült fiú sétál a vízben október 11-én 2014-táborban a város Suruc Sanliurfa tartományban.
Polgárok sorakoznak a szavazóhelyiség előtt Laja faluban, a hegyvidéki Andok fennsíkon Bolíviában, több mint 4000 méterrel a tengerszint felett október 12-én.
II. Erzsébet brit uralkodó és férje, Fülöp edinburgh-i herceg kerámiapipacsok között sétál a londoni Tower várárkában 2014. október 16-án. Paul Cummins brit kerámiaművész közel kilencszázezer kerámiapipaccsal emlékezik a brit hősi halottakra az I. világháború kitörése 100. évfordulójának alkalmából készített alkotásával, amely július óta látható a Towerben.
Az elsüllyedt dél-koreai komphajó "Sewol" áldozatainak portréi láthatóal sárga szalagokkal a Gwanghwamun téren, ahol az áldozatok rokonai is tiltakoztak a kormány ellen Szöulban október 15-én hat hónap elteltével a Dél-Koreában történt legnagyobb tengeri katasztrófa után.
Csónakok vitorláznak alatt a 46. Barcolana vitorlásversenyen Trieszt közelében Október 12-én.
Zsidó férfiak imádkoznak a sátoros ünnepen Jeruzsálem óvárosában a nyugati falnál Október 12-én.
Zarándokokkal teli a vatikánvárosi Szent Péter tér az egyházat 1963-1978 között vezető VI. Pál pápa boldoggá avatási szertartásán 2014. október 19-én.
A Sinabung tűzhányó kitörése a Szumátra északi részén Október 18-án.
Demokráciapárti tüntetők a rendőrökkel szemben a Mongkok kerületben Hongkong-ban Október 19-én. A kormány azt mondta, hogy megkezdik a tárgyalásokat a hallgatói tüntetőkkel Október 21-én, miután három éjszakán át folytak az erőszakos összecsapások a rendőrség és a tüntetők között.
Hindu papok hallgatják Swami Parmanand-ot Október 19-én a nyolc napos vallási eseményen, amely Október 23-án zárul Diwali-ban Indiában.
A "Solar Fesztivál" első nyitánya Október 18-án Párizsban.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki