Indiai katonák "tűz légzést" gyakorolva vesznek részt a "Kézenfogva" eseményén, amely - egy közös gyakorlati képzésre alapul az indiai és kínai csapatok között, Aundh katonai táborában November 18-án, 2014. A tíz napos gyakorlat során India az ázsiai szomszédokkal együtt összpontosít a közös stratégiára a lázadók és a terrorizmus ellen.
A közfelháborodás napja demonstráció résztvevői és az Országházat védő rendőrök a Kossuth Lajos téren 2014. november 17-én.
Délnyugat Nicaragua Rivas település lakói eltemetik a bálnát aki az előző este bentrekedt a kis város strandján, Popoyo-ban, 2014 November 15-én.
Ártatlanul ült elítéltek szabadulása Ohióban. Wiley Bridgeman (b) és fivére, Ronnie ünnepel a Cuyahoga megyei bíróság előtt az Ohio állambeli Clevelandben 2014. november 21-én, miután a 60 éves Bridgeman-t és 57 éves társát, Ricky Jacksont harminckilenc évi börtön után ártatlannak nyilvánították és szabadlábra helyezték. A két férfit tévesen, egy 12 éves fiú hamis tanúvallomása alapján vádolták meg 1975-ben. A fiú 2013-ban vallotta be, hogy hazudott, és nem látott semmit a bűncselekményből, és clevelandi nyomozók kényszerítették őt arra, hogy ellenük valljon.
Erősen havazik a New York állambeli Buffalóban 2014. november 18-án. A meteorológiai hivatal szerint 90 centiméternél is több hó hullott a várostól délre és keletre eső területeken.
Kerekesszékes vívó világkupaverseny Egerben. Veres Amarilla (b) és Krajnyák Zsuzsanna az egri kerekesszékes vívó világkupaverseny női párbajtőr A kategóriájának döntőjében 2014. november 21-én.
2010. június 16-án egy sevillai filmbemutatón készített kép Cayetana Fitz-James Stuartról, Alba hercegnőjéről. A világ legtöbb címmel és ranggal bíró hercegnője, aki az egyik legrégebbi spanyol nemesi család sarja, 2014. november 20-án, 88 éves korában elhunyt.
Egy fiatal férfi festékszóróval rajzol a Beatles egykori brit popzenekar meggyilkolt tagjáról, John Lennonról elnevezett falra Prágában 2014. november 18-án.
Járművek araszolnak a sűrű szmogban Pekingben 2014. november 19-én.
Marihuána-vásár Chilében. Fulvio Rossi szenátor, a chilei Szocialista Párt főtitkára egy füves cigarettával a kezében az Expoweed nevű marihuána-vásáron Santiagóban 2014. november 21-én.
Megújult a Rudas gyógyfürdő.Panorámamedence a Rudas Gyógyfürdő és Uszoda új wellnessközpontjának tetőteraszán 2014. november 17-én.
Földomlás Oroszországban. Az Uralkali orosz bányavállalat sajtószolgálata által közreadott légi felvétel arról a mintegy hússzor harminc méter átmérőjű lyukról, amely a szolikamszki káliumkarbonát-bánya közelében keletkezett 2014. november 21-én.
Kép a Kilauea vulkán izzó lávafolyamáról a Hawaii-szigeteki Pahoa település közelében 2014. november 15-én. A Kilauea vulkán több mint 30 éve folyamatosan aktív.
Palesztin férfi parittyával lő követ az izraeli katonák felé a ciszjordániai Hebronban a pénteki ima után 2014. november 21-én.
Egy orthodox pap megáldja az indítóállására helyezett Szojuz TMA-15M űrhajót és hordozórakétáját a bajkonuri űrközpontban 2014. november 22-én. Bajkonur, 2014. november 22.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki