Az indítóállásra helyezett Szojuz TMA-15M űrhajó Terry Virts amerikai, Anton Skaplerov orosz és Samantha Cristoforetti olasz űrhajósokkal, a Föld körül keringő Nemzetközi Űrállomásra induló következő csoport tagjaival a fedélzeten, a bajkonuri űrközpontban, nem sokkal a tervezett start előtt.
Tűzoltók felügyelete mellett, daruval emelik helyére Debrecen karácsonyfáját a Kossuth téren. A 16 méter magas fenyőfát egy magánszemély ajánlotta fel a város részére.
St. Louis, 2014. november 27.
Amerikai zászlóba burkolózott tüntető áll a rendőrség épülete előtt hóesésben a Missouri állambeli St. Louis Ferguson városrészében. A városban két napja zavargások kezdődtek azt követően, hogy a vádesküdtszék úgy határozott, nem emel vádat Darren Wilson fehér rendőr ellen, aki lelőtte Michael Brown 18 éves fegyvertelen fekete bőrű tinédzsert augusztusban.
Személyautó halad a behavazott úton Kékestetőn.
Ferenc pápa, mielőtt felszólal z Európai Parlament strasbourgi székházában.
A Tüskecsarnok küzdőtere Budapesten. Az aréna építése még a 90-es évek elején kezdődött, aztán több mint tizenöt évre félbeszakadt. A kormány 2012-ben döntött a létesítmény befejezéséről. A multifunkcionális sportközpontot november 27-én avatták fel.
Egy férfi nézi a Rajna-völgyben megtelepedett ködtakarót a kelet-svájci Wartauban.
Beregszász, 2014. november 26.
Egy fiú ül beregszászi otthonában, ahol tűzifát osztott a Máltai Szeretetszolgálat. Ötvenöt, nehéz anyagi helyzetben lévő magyar családnak, illetve egyedül élő idős rászorulónak oszt tűzifát a szeretetszolgálat és a Magyar Máltai Lovagrend a kárpátaljai városban.
MTI Fotó:
Vásárlók a Walmart áruházban az Arkansas állambeli Bentonville-ben. A hálaadás napja utáni Fekete Péntek (Black Friday) hagyományosan a karácsony előtti bevásárlási időszak nyitánya az Egyesült Államokban.
Izzó láva, vulkáni hamu és gázok törnek elő egy tűzhányóból a Zöld-foki Köztársaságban, Fogo szigetén Cha das Caldeiras közelében. A vulkánkitörések november 23-a óta tartanak Fogo szigetén.
Mickey Rourke 62 éves amerikai színész, volt profi ökölvívó és 29 éves amerikai ellenfele, Elliot Seymour a moszkvai Luzsnyiki Stadionban rendezett Ruszlan Provodnyikov-Jose Louis Castillo gála betétmérkőzésén.
Szávay Gábor Admiralis nyergében a Gravír Expressz Kupa - CSI** díjugrató versenyen, a Papp László Sportarénában.
Tűzoltók a célban a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épületének 22. emeletén a katasztrófavédelem országos lépcsőfutó bajnokságán.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki