Járókelő nézi az ónos esőtől eljegesedett fákat a XII. kerületi Béla király úton 2014. december 2-án.
Ónos esőtől eljegesedett KRESZ-tábla Salgótarján Rónabánya városrésze közelében 2014. december 2-án. Több megyében is útlezárások vannak a rendkívüli időjárás miatt, az országos közutak burkolata általában sónedves, vizes, de járható.
Tűzoltók dolgoznak az ónos eső miatt letört faágak eltávolításán Salgótarján Rónafalu városrésze közelében 2014. december 2-án.
Tűzoltók dolgoznak az ónos eső miatt letört faágak eltávolításán a főváros XII. kerületében, a Felhő utcában 2014. december 1-jén.  A XII. kerületben kialakult veszélyhelyzet miatt több hegyvidéki utat lezártak, a lakosság érintett részét megkérték, hogy ne hagyják el otthonaikat.
Őzike utca - Budapest
Normafa
Svábhegy
Normafa
Ónos esőtől eljegesedett fa Salgótarján Rónabánya városrésze közelében 2014. december 2-án. Több megyében is útlezárások vannak a rendkívüli időjárás miatt, az országos közutak burkolata általában sónedves, vizes, de járható.
Az ónos eső ráfagyott egy vasúti átkelő lámpájára a XII. kerületben, a Diana utcában 2014. december 1-jén.
Az ónos eső megfagyott egy bokron a XII. kerületben, a Diana utcában 2014. december 1-jén.
Svábhegy
Svábhegy
Katasztrófavédelmi szakemberek és tűzoltók dolgoznak a jég súlyától az útra dőlt fák eltávolításán a Dobogókőre vezető úton.
Dobogókő.
Jég borítja a település helységnévtábláját a Dobogókőre vezető úton.
Az ónos esőtől eljegesedett, megdőlt tuja Dobogókőn 2014. december 2-án.
Pilisszentkereszt, 2014. december 2.
Az ónos esőtől eljegesedett bokor. A katasztrófavédelem és a rendőrség lezárta az utat az ónos esőtől kialakult eljegesedés miatt, a településre csak a katasztrófavédelem terepjáróival juthatnak fel a helyi lakosok.
Az ónos esőben a megvastagodott jég súlyától leszakadt faágak az úton Mogyoród és Gödöllő között.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. dolgozói Mogyoród és Gödöllő között, ahol az ónos esőben a megvastagodott jég súlyától faágak szakadtak az útra.
Az ónos esőben a megvastagodott jég súlyától leszakadt faágak az úton Mogyoród és Gödöllő között 2014. december 2-án. Az útszakaszt a mentesítő munkálatok idejére lezárták.
Teherautó halad a 24. számú út lezárt szakaszán Mátraházán 2014. december 2-án. Az ónos eső és fagy okozta fakidőlések miatt a Mátrában teljes az útzár Mátraháza és Parádsasvár között, a kékestetői bekötő úton, a 2408-as úton Mátrakeresztestől a 24-es számú főútig. Az útlezárások miatt Kékestető és Galyatető megközelíthetetlen
Kutya áll az úton az ónos esőtől eljegesedett fák mellett a XII. kerületi Béla király úton 2014. december 2-án
Jeges fák a Budapesten, a Konkoly-Thege Miklós úton 2014. december 2-án.
Ónos esőtől eljegesedett fák Salgótarján Rónafalu városrésze közelében 2014. december 3-án.
Ónos esőtől eljegesedett növények Salgótarján Rónabánya városrészében 2014. december 3-án.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki