A hosszú expozíciós idővel készült felvételen a 2015-ös évszámot írja egy férfi egy fáklyával a Chateau de Chillon kastélynál a Genfi-tó partján fekvő Veytaux-ban.
Hófödte háztetők Bern belvárosában.
Vízidisznók fürdenek a Tokiótól délre fekvő, termálvízforrásairól híres Ito egyik parkjában.
A Virgin Atlantic brit légitársaság Boeing 747-400-as utasszállító gépe az egyik futómű meghibásodása miatt kényszerleszállást hajt végre London gatwicki repülőterén.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, volt szocialista miniszterelnök lemezlovasként vesz részt egy rendezvényen a budapesti Terminál Étteremben.
Izsó Miklós szobrászművész és Beck Ö. Fülöp szobrász, éremművész legóból készült mellszobra a margitszigeti Művészsétányon. Az alkotásokat Dóczy Balázs, a Kockaműhely vezetője készítette, az eredeti bronzszobrokat 2011-ben lopták el. Izsó Miklós mellszobrát Kisfaludy Stróbl Zsigmond, Beck Ö. Fülöp mellszobrát a művész saját maga készítette.
Füstöl a Norman Atlantic olasz komp, miután két nappal korábban tűz ütött ki rajta a Jón-tengeren, az Othonoi-sziget térségében.
Tűzijátékok petárdái robbannak az ausztrál nagyváros, Sydney kikötőjénél, az operaház fölött szilveszter éjszakáján.
Szilveszterezők a belvárosi Vörösmarty téren.
Résztvevők futnak bele a 3 Celsius-fokos Balatonba a 4. Újévi csobbanás elnevezésű rendezvényen a szigligeti strandon.
Résztvevők a Facebookon MostMi! - Új országot építünk! mottóval, a közállapotok megváltoztatásáért meghirdetett demonstráción a Magyar Állami Operaház épülete előtt a fővárosi Andrássy úton. A demonstrációt a három évvel ezelőtti tüntetés évfordulója alkalmából szervezték az operaház elé.
Olvadó jégcsap Debrecenben.
Utasok hozzátartozói a surayai Juanda repülőtéren, miután az indonéz hatóságok bejelentették, hogy nagy valószínűséggel megtalálták az AirAsia malajziai légitársaság két nappal korábban eltűnt egyik A320-200-as, 162 emberrel a fedélzetén Indonéziából Szingapúrba tartó repülőgépének roncsait.
Egy versenyző a Sao Szilveszter újévi futáson, Sao Paulóban.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki