Neil Patrick Harris amerikai színész az Oscar-díjak átadási ünnepségének egyik műsorvezetőjeként a színpadon a Los Angeles-i Dolby Színházban.
A Séd-patak egykori vízimalmának emléket állító, megsérült malomkerék és az abba belehajtó autó Csopakon. A nyolc méter átmérőjű, egytonnás malomkereket egy képzőművésztábor hallgatói állították fel két évvel ezelőtt. A balesetben személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.
Vlagyimir Putyin orosz elnök az ismeretlen katona emlékművénél tartott koszorúzáson vesz részt Moszkvában, a haza védőinek napja alkalmából tartott megemlékezésen.
A kínai Népi Felszabadító hadsereg katonái hóval leöntve fejlesztik tűrőképességüket Heilongjiang tartományban.
Egy férfi egy törött ablakon keresztül figyel a kelet-ukrajnai Debalcevében. A város az ukrán hadsereg egységeinek visszavonulása után, február 18-án került az oroszbarát szeparatisták kezére.
A NASA által közreadott képen Barry Wilmore amerikai űrhajós kábelt fektet a Föld körül keringő Nemzetközi Űrállomás külsején a munkához szükséges három tervezett űrséta első alkalmával. A sisakrostélyán Terry Virts amerikai űrhajós képe tükröződik.
Jégtáblák között egy hajó New Yorkban, amikor a hőmérséklet több fokkal a sokéves átlag alatt van az Egyesült Államok keleti partvidékének legnagyobb részén.
A matadornak öltözött Madonna amerikai énekesnőt fellépése közben lerántja egyik táncosa a zenei Brit Díjak átadási ünnepségén a londoni 02 Arénában.
Dino és Dario Ferrari által közreadott képen Dino Ferrari pózol egy 267 centiméteres, 127 kilós harcsával a Pó-folyó partján, a Milánótól mintegy 160 km-re fekvő Mantova közelében. A halat a fotózás után a visszaengedték a folyóba.
Banksy brit graffitiművész egyik alkotása a Hamász és Izrael közötti 2014. nyári fegyveres konfliktusban lerombolt egyik ház falán, a Gázai övezet északi részén fekvő Bét-Hanúnban.
Versenyzők úsznak a 200 méteres felszíni úszás versenyszámában a X. CMAS uszonyosúszó világkupán az egri Bitskey Aladár Uszodában. Az idei legrangosabb hazai búvárúszó versenyen 20 ország 360 sportolója indult.
Műrepülők csinálnak látványos bemutatót az ausztrál nemzetközi airshow-n.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki