Őzek futnak a vetésben Barabás határában.
Ügyfelek várakoznak a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. ügyfélszolgálati irodája előtt az V. kerületi Báthori utcában. Részlegesen felfüggesztette a Quaestor tevékenységi engedélyét a Magyar Nemzeti Bank (MNB), miután célvizsgálata során a társaságnál szabálytalanságokat észlelt. Az előző napon a Quaestor Financial Hrurira Kft. öncsődöt jelentett.
A székely szabadság napja alkalmából a Székelyföldért Társaság megemlékezése a budapesti Hősök terén. A megemlékezők tiltakozásukat fejezték ki amiatt, hogy Marosvásárhely polgármestere megtiltotta a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) erre a napra tervezett, az etnikai arányokat megváltoztató román közigazgatási átalakítás ellen tiltakozó megmozdulását.
Bemutatják a nagyközönségnek a sydneyi Taronga Állatkert három újszülött, zöld színű, sisakos kaméleonját (Chamaeleo calyptratus). Az állatkertben az elmúlt időszakban több mint 20 sisakos kaméleon született.
A NASA által közreadott felvételen a Szojuz TMA-14M orosz űrhajó ejtőernyővel fékezett leszállóegysége földet ér a kazahsztáni Dzsezkazgan várostól délkeletre. A Nemzetközi Űrállomásról visszatérő orosz Alekszandr Szamokutyajev és Jelena Szerova, valamint az amerikai Barry Wilmore csaknem hat hónapot töltött a világűrben.
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság idénynyitó futamának első szabadedzésén a melbourni Albert Park versenypályán. Az Ausztrál Nagydíjat március 15-én. rendezik.
Megérkezik első állomására, Maszkat repülőterére a Solar Impulse 2 svájci napelemes repülőgép, amely reggel indult hónapokig tartó Föld-körüli útra Abu-Dzabiból fedélzetén Bertand Piccard svájci orvos-pilótával, a Solar Impulse társaság elnökével és Andre Borschberg mérnök-pilótával, a társaság vezérigazgatójával. A két pilóta be akarja bizonyítani, hogy lehetséges körberepülni a Földet hagyományos, környezetszennyező üzemanyag nélkül.
A Volkswagen összeszerelő üzeme Wolfsburgban.
Angela Merkel német kancellár Aszimóval, a japán Honda autó- és motorgyártó cég humanoid robotjával találkozik a tokiói Miraikan tudományos és innovációs múzeumban. Merkel kétnapos látogatáson tartózkodik Japánban. Középen Mohri Mamoru múzeumigazgató.
Egy újságíróval dulakodik egy férfi az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 167. évfordulóján rendezett állami ünnepség után Budapesten, a Múzeum körúton.
Lufiárus Athénban
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki