Kokárdaárus a Múzeumkertnél.
Áder János és Kövér László jelenlétében katonai tiszteletadással hozzák Magyarország lobogóját az ünnepélyes zászlófelvonásra.
Reggel katonai tiszteletadással felvonták Magyarország lobogóját az 1848-49-es szabadságharc 167. évfordulóján az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren.
Résztvevők Magyarország lobogójának ünnepélyes felvonásán.
Nemzetiszínű szalag a Múzeumkertnél.
Tarlós István kezte az ünnepi beszédeket.
Orbán Viktor érkezik beszéde megtartására.
Orbán szól a tömeghez: „Legyen béke, szabadság és egyetértés” – ezzel köszöntii a kormányfő a népet „a 167 évvel ezelőtti forradalom epicentrumában”.
Az 1848-as forradalmat már az első napon megnyertük, ezt állítja a kormányfő, és azóta is győztesnek érezzük magunkat, ugyanis „mindig tudtuk, hogy igazunk volt”, sőt még az elnyomóink is tudták ezt, „ezért méltóztatni reszketni” tőlünk.
Eközben tiltakozók jelentek meg a Múzeum körúton.
A heves szóváltás később tetlegességig falyult.
Koszorúzással és politikai nyilatkozattal édesgetett több tucat ünneplőt és tucatnyi riportert Gyurcsány Ferenc a Pilvax közbe.
MIÉP megemlékezés.
Astoria
CÖF megemlékezése a Bem József téren.
Hagyományőrző lovas huszárok vezetik a Múzeum kerti díszünnepségről a budai Várba tartó díszmenetet az Erzsébet híd budai hídfőjénél.
Egy kisfiú a Forradalmi Forgatag programsorozat rendezvényén a Hadtörténeti Intézet és Múzeumban.
Bokros Lajos a Százezren az internetadó ellen és a 60 ezren a Magánnyugdíjukért Facebook-csoport tüntetésén.
A Százezren az internetadó ellen és a 60 ezren a Magánnyugdíjukért Facebook-csoport demonstrációjának résztvevői a Keleti pályaudvarnál.
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Hűvösvölgyi Ildikó, a Madách Színház és a Turay Ida Színház színművésze, miután átvette a Kossuth-díjat a Parlament kupolacsarnokában.
Lengyel zászló a Jobbik rendezvényén, Budapesten, a Március 15. téren.
Székelyföldi hagyományőrzők felvonulása az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 167. évfordulóján Kézdivásárhelyen.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki