Mezőségi népviseletbe öltözött fiatalok locsolkodnak Hollókőn húsvéthétfőn.
Tűz egy vegyi üzemben, a Fucsien tartománybeli Csangcsouban, miután robbanás történt a gyárban. Hat embert kórházba szállítottak, a környék lakosságát kiköltöztették. Az üzemben mérgező paraxilént gyártanak.
Kirill, Moszkva és egész Oroszország ortodox pátriárkája egy fehér galambot enged a magasba a moszkvai Kremlben, az angyali üdvözlet napja alkalmából. A keresztény tanok szerint Isten elküldte Gábriel arkangyalt Názáret városába Szűz Máriához és tudatta vele, hogy Jézusnak fog életet adni.
Egy utcai borbély dolgozik Mumbaiban.
Kolompár Fanni, Kolompár Beatrix és Balázs Anna, a Terne lulugya (Fiatal virágok) roma hagyományőrző egyesület tagjai Soltvadkerten. 1971 óta április 8. nemzetközi roma nap.
Egy szörfös lapátolja a vizet a békés Földközi-tengeren az izraeli Bét-Janai közelében.
Makra Noémi, a franciaországi felnőtt tornász Eb-re készülő női csapat tagja a tatai edzőtáborban.
A dán Jens Dalsgaard a világ egyik legnagyobb testépítő, fitness és wellness kiállítása, a FIBO megnyitóján Kölnben.
A dagály által partra vetett delfinek fekszenek a Tokiótól északra fekvő Hokota tengerpartján. A térség mintegy 10 kilométer hosszú partszakaszán 149 fehérajkú kardszárnyúdelfint találtak, többnyire legyengült állapotban.
A hivatalos látogatáson a Szingapúrban tartózkodó Áder János köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita társaságában meglátogatja a tengeri akváriumot Sentosa szigetén.
Egy törött televízión keresztül készített felvétel palesztin tüntetőkről égő autógumikkal a háttérben a palesztin területeken létesített zsidó telepek elleni tüntetésen, a ciszjordániai Náblusz közelében.
A Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) rendezvénysorozathoz kapcsolódó installáció, a Hello Wood faépítész csapatának óriásbetűkből kirakott Budapest-felirata éjszakai megvilágításban a Hősök terén.
Résztvevők a Tweed Run Budapest baráti társaság által szervezett Elegánsan két keréken - állítsuk meg az időt egy különleges pillanatra elnevezésű vintage kerékpáros felvonulás előtt, a budapesti Papnövelde utcában.
Quaestor-károsultak demonstrációja a Quaestor Értékpapír Zrt. fővárosi Báthory utcai székháza előtt.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki