Lewis Hamilton a Mercedes pilótája spriccel pezsgővel egy hostest a Kínai Nagydíj eredményhirdetésén. A futamon Hamilton az első helyet szerezte meg.
Helyiek locsolják vízzel egymást a mianmari újév alkalmából rendezett Thingjan vízünnep megnyitóján Rangunban. Az ünnepen az emberek vízzel locsolják egymást és porral kenik be egymás arcát a megtisztulás és az óév bűnei lemosásának jelképeként.
Őslakos indiánok a szakadó esőben a brazil kormány ellen tartott tüntetésükön Brazíliavárosban. Több mint ezer indián követelte a szövetségi bíróságtól az indiánok területeinek kijelölését.
Résztvevők a CÉHálózat demonstrációján, amelyen fogyatékossággal élő emberek és civilek tiltakoztak a szerintük igazságtalan finanszírozási rendszer átalakításáért Budapesten, a Parlament előtt.
Egy férfi tornász edz a torna Európa-bajnokság kezdete előtti napon a franciaországi Montpellier-ben.
A dél-koreai Asiana Airlines Szöulból Hirosimába tartó repülőgépe, amely a leszállást követően letért a hirosimai repülőtér kifutójáról. A leszállás közben a gép farokrésze a leszállópályához csapódott, a balesetben a fedélzeten tartózkodó 81 emberből 20 könnyeben megsebesült.
Egy munkás színes lámpásokat függeszt fel Buddha közelgő, május 25-i születésnapja alkalmából a szöuli Csogje templomban.
A KCNA észak-koreai hírügynökség által közreadott, dátummegjelölés nélküli képen Kim Dzsong Un első számú észak-koreai vezető, a Koreai Munkapárt első titkára (első sor, középen) csoportkép készítésén vesz részt egy repülőgép-alkatrészeket gyártó üzem mérnökeivel és dolgozóival Phenjanban.
Palesztin fiatalok parkour-trükköket mutatnak be Hán Juniszban, a Gázai övezet déli részén. A parkour francia eredetű városi sport, amelynek célja, hogy A pontból B-be a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb és leglátványosabb módon jusson el a sportoló kizárólag az emberi test képességeit igénybe véve.
Egy fiatal hölgy konfettit szór Mario Draghira, az Európai Központi Bank (EKB) elnökére, miután "vessetek véget az EKB diktatúrájának" kiáltással felugrott az asztalra a jegybankelnök elé a bank kamatdöntő ülését követő sajtótájékoztatón Frankfurtban.
Iraki kormánypárti erők támadják az Iszlám Állam csapatait Baijiban.
Ukrán katona kerékpározik a Mariupoltól keletre fekvő Sirokine településen, Kelet-Ukrajnában.
Egy kislány mutatja játéknyusziját Aurorának, a Sao Pauló-i állatkert jegesmedvéjének.
A norvég Victoria Gulliksen lovagol Viejo Les Hauts lován a Nemzetközi Díjugrató Versenyen, Párizsban.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki