Ázsiai elefánt úszik egy 65 méter hosszú medencében a Tokiótól délnyugatra fekvő szuszonói Fudzsi Szafariparkban Július 13-án.
A Tejút fényes sávja látható a Hortobágy feletti égbolton Balmazújváros térségéből fotózva Július 12-én este.
Mexikó legkeresettebb drogbárójának újbóli szökése.
A mexikói főügyészség által közreadott képen Arely Gómez González állami főügyész munkatársaival vizsgálja az Altiplano börtön egyik alagútjának lejáratát Almoyolában Július 13-án, egy nappal azután, hogy a latin-amerikai állam első számú drogbárója, Joaquin El Chapo, a hírhedt Sinaloa-drogkartell feje ismét megszökött a legszigorúbban őrzött mexikói börtönből.
Többszörös expozícióval készült felvétel az orosz Szofija Velikajáról (b) és Márton Annáról a női kardozók elődöntőjében a moszkvai vívó-világbajnokságon Július 14-én.
Résztvevők a magyar-szerb határra tervezett kerítés és a magyarországi menekültügyi törvény szigorítása ellen tiltakozó demonstráción.
Lebontanak egy jelképes kerítést a budapesti Kossuth téren a magyar-szerb határra tervezett kerítés és a magyarországi menekültügyi törvény szigorítása ellen tiltakozó demonstráción, amelyet a MigSzol - Migráns Szolidaritás Csoport szervezett hazai emberi jogi szervezetekkel, mozgalmakkal és aktivista csoportokkal közösen 2015. július 14-én.
Dékány István és felesége, Dékány Istvánné gondoz egy nagykanizsai panelház előtt álló banánfát Július 14-én. A házaspár nyolc évvel ezelőtt ültette ki lépcsőházuk elé a fát, amely idén tavasszal virágzott is és termést is hozott.
Egy szürke gém hallal a csőrében a Csongrád megyei Pusztaszer környékén egy tóban Július 14-én.
Bánkitó Fesztivál. Szemüvegeket formázó installáció a Bánkitó Fesztiválon a Nógrád megyei Bánkon Július 16-án.
Gyerekek figyelik az orrszarvú táplálkozását a budapesti állatkertben tartott nyári táborban Július 15-én.
Az Európai Unióba igyekvő bevándorlók egy Szerbiába tartó vonat ajtajában tolonganak a macedóniai Gevgelijában Július 17-én. A Görögországon át Macedóniába érkezett migránsok egy jelentős részének útvonala Szerbián át vezet az EU-tag Magyarországra.
Görög adósság- tüntetés Németországban.
Egy nő jelszavakat skandál egy görög nyelvű "NEM" feliratú transzparenssel az előtérben a Németország Görögországgal szembeni politikája elleni tüntetésen Berlinben Július 17-én. A német parlament ezen a napon szavaz a harmadik görög mentőprogramról szóló kormányzati tárgyalások megkezdéséről.
Háromnyelvű, "Államhatár " feliratú tábla a magyar-szerb határon épülő ideiglenes biztonsági határzáron, Mórahalom térségében Július 17-én.
A közönség egy óriáslabdát görget Halott Pénz (Marsalkó Dávid) koncertje előtt a 40. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján az  EFOTT-on Velencén Július 17-én.
Búvár úszik egy Gorgonaria szarukorallzátony mellett a Vörös tengerben, Sarm-es-Sejkben Július 18-án.
Szivárványszínűre festett résztvevők mennek a frankfurti Christopher Street Day nevű évente megrendezett, a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzszexuálisok és interszexuálisok egyenjogúságát támogató rendezvényen Július 18-án.
Gyerekek birkóznak a borjongi sárfesztiválon a Szöultól nyugatra fekvő Tecshon tengerparti strandon Július 18-án.
A Magyar Nemzeti Cirkusz egyik elefántjának hátán ugrik egy artista a Balatonban a Cirkuszok éjszakája rendezvényt népszerűsítő eseményen Balatonlellén Július 18-án.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki