Egy ukrán katona megcsókolja a barátnőjét a kijevi Függetlenség téren, az Ukrajna Szovjetuniótól való függetlenedésének 24. évfordulója alkalmából tartott katonai díszmenet előtt.
Résztvevők buborékot fújnak az ötödik alkalommal megrendezett Buborékfújó napon a fővárosi Margitszigeten.
Az amerikai Aries Merritt, az ororsz Szergej Subebjiv és az amerikai Eddie Lovett (b-j) a férfi 110 méteres gátfutás selejtezőjében a pekingi atlétikai világbajnokságon.
Érett paradicsom pépjében fekszik két nő a hagyományos paradicsomcsata közben a kelet-spanyolországi Bunolban évente megrendezett Tomatina fesztiválon. Az augusztus utolsó szerdáján megtartott bunoli Tomatina hagyománya az 1940-es évekre nyúlik vissza, amikor a helybeli gyerekek egyszer megdobálták egymást a főtéren. Az idén rekordmennyiségű, 150 tonna paradicsomot dobálnak szét a mulatságban résztvevők.
Barber Elvira törzsvendég a budapesti Ferenciek terén lévő Jégbüfében. Az üzletnek is helyet adó Brudern-házat az ingatlan tulajdonosa, a Mellow Mood Group felújítja, ezért a Párizsi Udvarban lévő összes üzletet bezárják.
Bryce Williams, igazi nevén Vester Lee Flanagan Twitter-fiókjára feltöltött videófelvételről készített képen Flanagan fegyvert fog Alison Parkerre, a WDBJ-TV7 televíziós csatorna riporterére a Virginia állambeli Monetában. Flanagan élő adásban lőtte le 27 éves Parkert, valamint a 24 éves Adam Ward operatőrt. Az interjúalany, Vicky Gardner is megsebesült, állapota stabil. Flanagan a CNN értesülései szerint az esetet követően öngyilkosságot követett el.
Migránsok másznak át a gyorstelepítésű drótakadályon a magyar-szerb határon, Röszke közelében.
Egy szadhu, azaz hindu szent ember megmerítkezik a Godávari folyóban a Kumbh mela hindu vallási ünnepen Nászikban. Zarándokok millió érkeznek India minden részéből a Bombaytől mintegy 200 km-re északra fekvő városba, hogy részt vegyenek a július közepén kezdődött és szeptember végéig tartó ünnepen.
Egy operatőr egy segway-jel belehajt a jamaicai Usain Boltba, miután megnyerte a férfi 200 méteres síkfutás döntőjét a pekingi atlétikai világbajnokságon.
gy kislány fürdik a Balatonban naplementekor Fonyódnál.
Festők dolgoznak Ferenc pápa óriásportréján egy New York-i irodaház falán. A pápa szeptember 22-én kezdi meg ötnapos észak-amerikai körútját, amelynek során látogatást tesz Washingtonban és Philadelphiában, valamint felszólal az ENSZ New York-i székházában.
A német Marie "Chuck Airy" von Borstel a 20. Léggitár Világbajnokság selejtezőjében a finnországi Ouluban.
A brazil Elaine Davidson, aki a Guinness Rekordok Könyve szerint a legtöbb testékszert viselő nő a világon, részt vesz a luganói Ti-Tattoo tetoválófesztiválon.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki